Fitness world job løn

Tjek din lønseddel: Fitness-ansattes løn steg 1. marts – HK

UNGE UNDER 18 ÅR … 67,50 kr. … 77,80 kr. Hvis du er i tvivl, om du skal lønnes for faglært eller ufaglært arbejde, kan din lokale HK-afdeling hjælpe dig.

Medarbejdere i fitnesscentre har fået mere i løn. Lønnen steg 1. marts i år

Fitness – Arbejder du med fitness? Se din lønsats her.

Anmeldelser fra Fitness World A/S-medarbejdere af Løn og arbejdsgoder. … 3,4 Løn og arbejdsgoder · 3,6 Jobsikkerhed og forfremmelsesmuligheder.

Læs her, hvad du skal have i løn, når du er arbejder med fitness. Hvis du arbejder med fitness, kan det måske være svært at gennemskure din løn. Læs mere.

Fitness World A/S Løn og arbejdsgoder-anmeldelser – Indeed

Få viden om Fitness World A/S der kan hjælpe dig i din jobsøgning. Se evalueringer af jobglæden, aktuelle ledige stillinger og lønniveau i virksomheden.

Fitness World A/S som arbejdsplads – Jobindex

Check din Løn · Minimums- og maksimumsbåndbredde for kollegaers løn i Instruktørarbejde inden for fitness og beslægtede områder – fra 16.095 kr. til 34.893 kr.

Instruktørarbejde inden for fitness og beslægtede områder

Start din lederkarriere i Fitness World. Brænder du for fitnessbranchen, og drømmer du om at lede den daglige drift af et fitnesscenter samt dets personale? Så …

Gym Manager – Fitness World

Gym Manager | Fitness World

Mange af vores dygtige instruktører har vi fundet i træningslokalerne, så måske er det også dig, der er klar til et karriereskift eller et ekstra job, …

Bliv Gym Staff i Danmarks største fitnesskæde – Fitness World

Bliv holdinstruktør i Fitness World | Fitness World

Så er det nu du skal sende en ansøgning – for HR-Løn i Lolland Kommune, søger lige nu en elev til ansættelse pr. 1. september 2023. Region/sted. Sjælland.

Hvis du brænder for at træne, så er det lige dig, vi mangler som instruktør. Vi søger instruktører til en lang række hold og starter nye uddannelser til

Overenskomst | FOA

Bliv Gym Staff i Danmarks største fitnesskæde – Fitness World

A: Fitnessinstruktører som specifikt er ansat til denne jobfunktion følger lønnen i overenskomsten for fitnessinstruktører mellem Dansk Erhverv/Fitness …

Fitness World søger lige nu Gym Staff til hele landet, så du kan med stor sandsynlighed finde en ledig stilling tæt på dig. Ansøg her!

Keywords: fitness world job løn, fitness world løn