Isager bomulin tilbud

Isager Bomulin – Uldstedet

Isager Bomulin

Isager Bomulin er et tyndt ”sommergarn” bestående af 65% Bomuld og 35 % hør (lin). Garnet er smukt og let, og egner sig fint til sommerbluse og børnetøj.

Isager Bomulin er et lækker blandingsgarn spundet af bomuld og hør – perfekt til sommerbluser! Køb garnet hos Uldstedet!

Isager Bomulin 210m (6 butikker) • Se hos PriceRunner »

Isager Bomulin 210m – Find laveste pris hos PriceRunner ✓ Sammenlign priser fra 6 butikker nu!

Isager – Bomulin – Sommerfuglen

Isager – Bomulin

Bomulin er et de helt klassiske sommergarner fra Isager. Garnet fremstilles i Italien og er en lækker, fast blanding af hør og bomuld. Køb Bomulin her hos Sommerfuglen.

Isager Bomulin – Garnshoppen

Isager Bomulin

Bomulin – Isager Garn

Isager Bomulin – Tante Grøn CPH

ISAGER BOMULIN er et tyndt ”sommergarn” . Garnet er smukt og let, og det egner sig fint til lette sommerbluser eller børnetøj.

Bomulin – Tøndering Strik

Bomulin – Tøndering Strik

Isager Bomulin er fremstillet i Italien for Isager og består af 35 % hør og 65 % bomuld.Garnet er let meleret, idet de 2 materialer optager farven forskelligt.Velegnet til pind 3 mm.Løbelængde: 50g / 210m

Bomulin – bomuld og hør garn fra Isager – KnitGarden.dk

Bomulin – bomuld og hør garn fra Isager– KnitGarden.dk

BOMULIN er et tyndt, fast ”sommergarn” med personlighed, bestående af 65 % Bomuld og 35 % hør (lin). Garnet er smukt, fast og let, og det egner sig fint til at strikke lette, kølige sommerbluser. I sammenstrikning med andre garner har Bomulin en smuk struktur. Bomulin kan f.eks. anvendes til Ankers Sommerbluse fra PetiteKnit, Sommer-Ella fra Lene Holme Samsøe (på foto), Midsommer Top af Marianne Isager, samt mange af de fine opskrifter fra Helga Isager, Annette Danielsen og Susie Haumanns bøger.

Isager – Bomulin – Uldgalleriet

Isager – Bomulin | Uldgalleriet

ISAGER Bomulin 0 – PurePope

Bomulin

ISAGER BOMULIN er lavet af 75% bomuld og 25% hør. Garnet er blødt og med en flot farvespil mellem h

Keywords: isager bomulin tilbud